Извините, морате да активирате JavaScript да бисте посетили овај сајт.

Naprednija ponuda

 
          Za razliku od "osnovne ponude" - ovaj "napredniji" tip ponude smo imali prvenstvenu u vidu ili za neke kompleksnije narudžbe ili za ljude koji se bolje snalaze sa raznim tehničkim podešavanjima, pa smo u mogućnosti da im ponudimo i veće mogućnosti prilikom razvoja sajta.

          Da bi dodatno objasnili proces izrade sajta i na šta se sve može/treba obratiti pažnja, u sklopu naprednije ponude napravismo i mali vodič, pa savet da ga pogledate kako bismo što lakše mogli i da izdogovaramo razne opcije prilikom naručivanja i izrade sajta.

          Spremni smo za razne vidove dogovora pa je najbolje da nas sa konkretnim Vašim željama kontaktirate ovde >>, a evo nekih osnovnih crtica šta Vam sve možemo ponuditi.

 

          Zavisno od Vaših potreba možemo Vam izraditi najjednostavnije i time jeftinije sajtove koji će Vam kroz par osnovnih stranica i stavki u meniju omogućiti da date osnovne informacije o sebi/svom proizvodu/firmi/usluzi ...
          Radimo kompleksnije verzije gde se zavisno od potreba mogu pojavljivati različiti specifični blokovi informacija, nudimo mogućnost višejezičnih sajtova, mogućnost pravljenja foruma, opcije sajtova sa različitim tipovima prijava korisnika na sajt, opcije prilagođavanja sajtova za timove gde više korisnika sa različitim privilegijama može različite stvari na sajtu da izvršava/uređuje, ...

          Možemo Vam ponuditi opciju da nam za manje ili srednje sajtove Vi pošaljete tekstove, ilustracije i sličan materijal pa da Vam mi unesemo taj materijal (tj. da Vi nemate potrebe sami da uređujete sadržaj sajta), međutim za veće sajtove ili tamo gde to Vi želite - možemo Vam omogućiti da sami naknadno unosite sadržaj i time nadograđujete svoj sajt. 
          Što se tiče ilustracija, za neke sitnije stvari možemo se konkretno dogovoriti (zavisno i od raspoloživog vremena), no za fotografije, specifične ilustracije i neka ozbiljnija grafička rešenja (recimo logo firme i sl.) biće potrebno da nam to Vi dostavite (evo linka sa našim prijateljima grafičkim dizajnerima koje bismo Vam preporučili i koji bi Vam to mogli uraditi).

          Sajtovi su nam većinom takozvanog "prilagodljivog dizajna", tj. izgled sajta se prilagođuje uređaju i veličini ekrana sa koga se sajtu pristupa (zaseban izgled za klasične desktop računare, zasebno za različite mobilne i tablet uređaje sa većim ili manjim ekranima).

          Zavisno od potreba možemo se dogovoriti za neke elementarnije "SEO optimizacije sajta" (=tehnike za bolje marketinško pozicioniranje sajta u Google i sličnim pretragama) i/ili podešavanja da i Vi sami uz određene smernice možete da radite na tome.

          Možemo Vam ugrađivati lokaciju na GoogleMapama pa je potom prikazivati i na Vašem sajtu (primer >>).

          Možemo se dogovarati za različite vizuelne izglede sajta.
          Za ovo bi najbolje bilo (mada nije neophodno) da nam pošaljete linkove nekih Vama interesantnih rešenja po pitanju strukture (tipovi i raspored blokova, menija i drugih strukturnih elemenata) i/ili vizuelnih rešenja (kolorit, ilustracije, ... ) sa nekih drugih sajtova - kako bismo što bolje razumeli Vaše vizije i ukuse, pa da time obostrano olakšamo dalju komunikaciju prilikom dogovora/naručivanja.

          Prilikom odabira uzora - ne gubite iz vida da što sajt ima više detalja, što je kompleksniji - to najčešće utiče i na višu krajnju cenu!
          Takođe, imajte u vidu i da zbog autorskih i sličnih prava - ne očekujete da Vam uradimo 100% identičnu kopiju tuđeg sajta. Ovi uzori će nam poslužiti samo kao osnova za razumevanje šta biste orijentaciono želeli da dobijete kao krajnje rešenje, ili šta da nam bude polazište za dalja rešenja.

          Zavisno od nekih parametara (uglavnom hostinga) - u mogućnosti smo da Vam za sajt podesimo "https" sigurnu/"enkriptovanu" konekciju, tj. tip povezivanja sa sajtom koji u poslednje vreme web pregledači nameću kao standard na internetu (posebno kod sajtova koji imaju opciju prijave korisnika na sajt, plaćanje na netu, unosa lozinki i sličnih osetljivih informacija).

          I nudimo još mnogo toga.

          ...

 
         Zavisno od kompleksnosti sajta (prvenstveno od posećenosti sajta i resursa koji su mu potrebni u radu) i Vaših želja, možemo Vam ponuditi gratis mogućnost na godinu dana:

               1.  besplatne internet adrese sajta koja bi imala formu: www.vašeimesajta.smeskowebdizajn.com  i
               2.  besplatnog "hostinga".

          No, kod kompleksnijih sajtova ili ako Vi sami želite veću autonomiju sajta - imajte u vidu da ćete zasebno trebati zakupiti (plaća se na godišnjem/višegodišnjem nivou) sopstveni:
               1. "domen" (internet adresu sajta, pri čemu bi onda Vaš sajt bio dostupan na adresi: www.vašeimesajta.com ) i
               2. "hosting" ("mesto" na internetu gde stoji Vaš sajt i odakle je dostupan drugima).

 

          Sajtovi zahtevaju i održavanje - prvenstveno bekap i sigurnosne nadogradnje i sl.
          Zavisno od konkretnog sajta i Vaših želja da obratite pažnju i na ovaj u principu jako bitan detalj (no za koji mnogi neiskusni misle da je prosto izmišljotina web programera da bi uzeli ljudima pare) - možemo napraviti različite konkretne dogovore i po ovom pitanju (a u principu preferiramo dogovore po konkretnom angažovanju).

          ...

 
          Ovo bi bio čisto neki osnovni pregled naše ponude, no za sve detalje - obratite nam se ovde >>!

          Unapred se radujemo našoj saradnji!