Извините, морате да активирате JavaScript да бисте посетили овај сајт.

Kontaktiranje u vezi "Naprednije ponude"


          Želeći da nam svima olakšamo i ubrzamo komunikaciju i razumevanje i Vaše vizije i naše ponude - napravismo ovu kontakt formu sa različitim mogućim potpitanjima prateći neke osnovne smernice date za "Napredniju ponudu".
          (Za "Osnovnu ponudu" kontakt forma se nalazi ovde >>.)

          Kao jedini "obavezan" unos u ovom kontakt obrascu (pored Vaših imejl kontakt podataka za naš odgovor) imate ovo prvo i osnovno polje ("Poruka") da nam svojim rečima prenesete šta biste želeli i kakve vizije imate!
          Ostala polja su sasvim neobavezna, no smatramo da mogu dosta da pomognu! I Vama da biste i sami dodatno videli šta bi Vam najviše odgovaralo; i nama da Vas što konkretnije razumemo - čime se prevazilaze i razna lutanja i mogući nepotrebni troškovi/utrošeno i Vaše i naše vreme.

         Odgovor ćemo Vam poslati na imejl adresu koju budete uneli u kontakt formularu (pa obratite pažnju da ne pogrešite kod njenog unosa).

NAPOMENA!
          Imajte samo u vidu da zbog različitih podešavanja anti-spam filtera u Gmail-u, Yahoo-u, Yandex-u i sličnim imejl servisima - ako imejl ne primite u regularan folder za prijem elektronske pošte ("prijemno sanduče"/"inbox") - proverite da li Vam je naš imejl odgovor greškom dostavljen u folder za "neželjenu poštu" (zavisno od prevoda i servisa taj folder nosi neki od sledećih naziva: "Spam"/"Trash"/"Junk"/"Smeće"/"Neželjena pošta" ...).
          (Obično su ovi servisi tako podešeni da u tom folderu preventivno završi svaka pošta od pošiljaoca koje nemate u svom imeniku, pa pošto nas još uvek nemate u imeniku - velika je verovatnoća da će i naš imejl odgovor ovog puta završiti tamo.)

 

Linkovi sajtova koji biste želeli da nam budu uzor/orijentir pri izradi Vašeg sajta. Možete posebno naznačiti koji Vam se sajtovi sviđaju po pitanju strukture i funkcionalnosti, a koji po pitanju vizuelnih rešenja. (Polje nije obavezno ali nam puno pomaže da bolje razumemo šta biste želeli i šta Vi imate u vidu, a to znatno olakšava našu obostranu komunikaciju.)
Da li želite da sajt ima i višejezičnu podršku i za koje sve jezike/pisma? Ovde imamo u vidu kako strane jezike tako i zasebno podržane ćirilicu i latinicu jer oni takođe zahtevaju zasebno razrađenu strukturu sajta. (Imajte u vidu da ovo utiče na cenu i obim posla jer dosta ukomplekšnjava rad!)
Da li imate nameru da zakupljujete sopstveni domen (adresu sajta u skladu sa imenom sajta) ili biste uzimali našu ponudu da Vam adresa sajta bude: www.vašeimesajta.smeskowebdizajn.com?
Da li imate nameru da zakupljujete sopstveni hosting ("mesto" na internetu gde stoji Vaš sajt i odakle je dostupan drugima) ili biste (pod uslovom da Vam sajt nije specifično kompleksan i ne traži nestandardno veće resurse!) uzimali našu gratis ponudu besplatnog jednogogodišnjeg hostinga? (Za veću autonomiju preporuka je kao i za zaseban domen da se uzima i zaseban hosting, ali to Vas onda zasebno košta i traži zakup resursa kod trećih strana.)
Da li želite mogućnost da naknadno i sami uređujete sadržaj sajta (unosite tekstove, slike, stranice, ... )? Primera radi - recimo donekle kao što to možete da radite na Fejsbuku, ... (Ovu opciju Vam lako možemo omogućiti ali imajte u vidu da ona zahteva i Vaše relativno bolje snalaženje u radu sa kompjuterom.)
Podrška za prijavu korisnika gde želite specifične radnje (komentarisanje, ... ) ili specifičan sadržaj da budu dostupni samo korisnicima koji su se prethodno prijavili na sajtu (sa korisničkim imenom, lozinkom, ... ). (Recimo na primer kao što za Fejsbuk morate prethodno biti prijavljeni za mnoge stvari.)
Da li želite sajt na kome će biti moguć rad više članova tima sa različitim ovlašćenjima i ulogama u kreiranju sadržaja sajta?
Da li želite neke elementarnije "SEO optimizacije sajta" (=tehnike za bolje marketinško pozicioniranje sajta u Google i sličnim pretragama) i/ili podešavanja da i Vi sami uz određene smernice možete da radite na tome?
Orijentacioni budžet koji ste imali u vidu za izradu sajta? (Neobavezno polje koje pomaže da se dodatno bolje razumemo, te da možemo i bolje da Vam damo procenu šta i sa koliko detalja/kompleksnosti možemo da Vam ponudimo u datim finansijskim okvirima.)