Извините, морате да активирате JavaScript да бисте посетили овај сајт.

Напреднија понуда

 
          За разлику од "основне понуде" - овај "напреднији" тип понуде смо имали првенствену у виду или за неке комплексније наруџбе или за људе који се боље сналазе са разним техничким подешавањима, па смо у могућности да им понудимо и веће могућности приликом развоја сајта.

          Да би додатно објаснили процес израде сајта и на шта се све може/треба обратити пажња, у склопу напредније понуде направисмо и мали водич, па савет да га погледате како бисмо што лакше могли и да издоговарамо разне опције приликом наручивања и израде сајта.

          Спремни смо за разне видове договора па је најбоље да нас са конкретним Вашим жељама контактирате овде >>, а ево неких основних цртица шта Вам све можемо понудити.

 

          Зависно од Ваших потреба можемо Вам израдити најједноставније и тиме јефтиније сајтове који ће Вам кроз пар основних страница и ставки у менију омогућити да дате основне информације о себи/свом производу/фирми/услузи ...
          Радимо комплексније верзије где се зависно од потреба могу појављивати различити специфични блокови информација, нудимо могућност вишејезичних сајтова, могућност прављења форума, опције сајтова са различитим типовима пријава корисника на сајт, опције прилагођавања сајтова за тимове где више корисника са различитим привилегијама може различите ствари на сајту да извршава/уређује, ...

          Можемо Вам понудити опцију да нам за мање или средње сајтове Ви пошаљете текстове, илустрације и сличан материјал па да Вам ми унесемо тај материјал (тј. да Ви немате потребе сами да уређујете садржај сајта), међутим за веће сајтове или тамо где то Ви желите - можемо Вам омогућити да сами накнадно уносите садржај и тиме надограђујете свој сајт.
          Што се тиче илустрација, за неке ситније ствари можемо се конкретно договорити (зависно и од расположивог времена), но за фотографије, специфичне илустрације и нека озбиљнија графичка решења (рецимо лого фирме и сл.) биће потребно да нам то Ви доставите (evo линка са нашим пријатељима графичким дизајнерима које бисмо Вам препоручили и који би Вам то могли урадити).

          Сајтови су нам већином такозваног "прилагодљивог дизајна", тј. изглед сајта се прилагођује уређају и величини екрана са кога се сајту приступа (засебан изглед за класичне десктоп рачунаре, засебно за различите мобилне и таблет уређаје са већим или мањим екранима).

          Зависно од потреба можемо се договорити за неке елементарније "SEO оптимизације сајта" (=технике за боље маркетиншко позиционирање сајта у Гугл и сличним претрагама) и/или подешавања да и Ви сами уз одређене смернице можете да радите на томе.

          Можемо Вам уграђивати локацију на Гугл Мапама па је потом приказивати и на Вашем сајту (primer >>).

          Можемо се договарати за различите визуелне изгледе сајта.
          За ово би најбоље било (мада није неопходно) да нам пошаљете линкове неких Вама интересантних решења по питању структуре (типови и распоред блокова, менија и других структурних елемената) и/или визуелних решења (колорит, илустрације, ... ) са неких других сајтова - како бисмо што боље разумели Ваше визије и укусе, па да тиме обострано олакшамо даљу комуникацију приликом договора/наручивања.

          Приликом одабира узора - не губите из вида да што сајт има више детаља, што је комплекснији - то најчешће утиче и на вишу крајњу цену!
          Такође, имајте у виду и да због ауторских и сличних права - не очекујете да Вам урадимо 100% идентичну копију туђег сајта. Ови узори ће нам послужити само као основа за разумевање шта бисте оријентационо желели да добијете као крајње решење, или шта да нам буде полазиште за даља решења.

          Зависно од неких параметара (углавном хостинга) - у могућности смо да Вам за сајт подесимо "https" сигурну/"енкриптовану" конекцију, тј. тип повезивања са сајтом који у последње време веб прегледачи намећу као стандард на интернету (посебно код сајтова који имају опцију пријаве корисника на сајт, плаћање на нету, уноса лозинки и сличних осетљивих информација).

          И нудимо још много тога.

          ...

 
         Зависно од комплексности сајта (првенствено од посећености сајта и ресурса који су му потребни у раду) и Ваших жеља, можемо Вам понудити гратис могућност на годину дана:

               1.  бесплатне интернет адресе сајта која би имала форму: www.vašeimesajta.smeskowebdizajn.com  и
               2.  бесплатног "хостинга".

          Но, код комплекснијих сајтова или ако Ви сами желите већу аутономију сајта - имајте у виду да ћете засебно требати закупити (плаћа се на годишњем/вишегодишњем нивоу) сопствени:
               1. "домен" (интернет адресу сајта, при чему би онда Ваш сајт био доступан на адреси: www.vašeimesajta.com ) и
               2. "хостинг" ("место" на интернету где стоји Ваш сајт и одакле је доступан другима).

 

          Сајтови захтевају и одржавање - првенствено бекап и сигурносне надоградње и сл.
          Зависно од конкретног сајта и Ваших жеља да обратите пажњу и на овај у принципу јако битан детаљ (но за који многи неискусни мисле да је просто измишљотина wеб програмера да би узели људима паре) - можемо направити различите конкретне договоре и по овом питању (а у принципу преферирамо договоре по конкретном ангажовању).

          ...

 
          Ово би био чисто неки основни преглед наше понуде, но за све детаље - обратите нам се овде >>!

          Унапред се радујемо нашој сарадњи!