Извините, морате да активирате JavaScript да бисте посетили овај сајт.

Контактирање у вези "Основне понуде"


          Овде нас можете контактирати у вези различитих питања и договора у контексту ове наше упрошћене "Основне понуде".
          (За "Напреднију понуду" контакт форма се налази овде >>.)

         Ради што лакше комуникације и процене који тип сајта би Вама највише одговарао - препоручљиво је да нам што више података пренесете и/или дате неке линкове сајтова који најбоље илуструју шта се Вама највише свиђа и шта бисте желели да Вам направимо.

         Одговор ћемо Вам послати на имејл адресу коју будете унели у контакт формулару (па обратите пажњу да не погрешите код њеног уноса).

НАПОМЕНА!
          Имајте само у виду да због различитих подешавања анти-спам филтера u Gmail-у, Yahoo-у, Yandex-у и сличним имејл сервисима - ако имејл не примите у регуларан фолдер за пријем електронске поште ("пријемно сандуче"/"inbox") - проверите да ли Вам је наш имејл одговор грешком достављен у фолдер за "нежељену пошту" (тај фолдер носи неки од следећих назива: "Spam"/"Trash"/"Junk"/"Смеће"/"Спам"/"Нежељена пошта" ...).
          (Обично су ови сервиси тако подешени да у том фолдеру превентивно заврши свака пошта од пошиљаоца које немате у свом именику, па пошто нас још увек немате у именику - велика је вероватноћа да ће и наш имејл одговор овог пута завршити тамо.)