Извините, морате да активирате JavaScript да бисте посетили овај сајт.

Основна понуда

 
          Основну понуду смо наменили за људе којима су потребни мањи сајтови и онима који не желе да се много замарају са већим техничким подешавањима и напреднијим могућностима.

          За овај вид сарадње било би пожељно (иако није неопходно) да нам пошаљете линк неког сајта који би нам био оријентир шта бисте желели да Вам направимо.
          Ово је пожељна ставка чисто да бисмо што лакше разумели Ваша очекивања и тиме олакшали обострану комуникацију.

          Приликом одабира узора - не губите из вида да што сајт има више детаља, што је комплекснији - то најчешће утиче и на вишу крајњу цену!
          Такође, имајте у виду и да због ауторских и сличних права - не очекујете да Вам урадимо 100% идентичну копију туђег сајта. Ови узори ће нам послужити само као основа за разумевање шта бисте оријентационо желели да добијете као крајње решење.

          Током процеса израде сајта биће неопходно да нам доставите текстове које бисте да Вам поставимо на сајту, а ако желите и неке илустрације на сајту онда и њих (примера ради: лого Ваше фирме, неке фотографије и сл.).

          У овој основној понуди нудимо Вам гратис могућност једногодишњег бесплатног "хостинга" (упрошћено: да Вам сајт буде доступан преко интернета) и адресе сајта која би имала форму: www.vašeimesajta.smeskowebdizajn.com .

          Ако пак желите да Вам сајт има засебну интернет адресу (тзв. "домен") која би била у складу са именом сајта (тј. да у адреси нема овог додатка ".smeskowebdizajn" него да буде само www.vašeimesajta.com) - онда ћете морати сами додатно закупити и ту засебну интернет адресу (кошта око 1.500-2.000 динара годишње) рецимо овде >>.

</